Ranije nego prethodnih godina, u subotu 22. decembra, startuje nova klizališna sezona. Klizalište u okviru sportskog centra Mladost je postavljeno, formirana je ledena površina, tako da su se stekli svi neophodni uslovi za početak nove klizališne sezone koja će trajati skoro dva meseca.

“Sa pripremama smo počeli na vreme, tako da smo faktički pre planiranog datuma u prilici da otvorimo klizalište. Dobro znamo da je to jedan od retkih sadržaja za naše sugrađane u zimskom periodu, pa nemamo nijedan razlog da odlažemo početak sezone. Radnici SC Mladost su u poslednje dve sedmice odradili sve što je bilo neophodno. Klizalište je spremno i verujem da je pred nama još jedna uspešna sezona na ledu“ – rekao je direktor SC Mladost Miloš Stevanić.

Rukovodstvo SC Mladost je donelo odluku da ne menja cenu ulaznica. Kao i prethodnih godina cena ulaznice će biti 150 dinara po terminu, dok će korisnici kartica “Tri plus“ imati besplatan ulaz na klizalište.

“Cena ulaznice nije menjana već nekoliko godina i tako će biti i ove sezone. Ono što takođe želim da napomenem je da smo za predstojeću sezonu nabavili preko 50 pari novih klizaljki i to onih brojeva koji su najtraženiji od strane naših korisnika. Klizalište će raditi svakog dana u već ustaljenim terminima i tako će biti do okončanja zimskog raspusta, a to je 17. februar. Klizanje je izuzetno atraktivno i zdravo, ali neretko može da bude i opasno pa pozivam sve posetioce da vode računa o svojoj, ali i bezbednosti ostalih klizača. Nadam se povoljnim vremenskim uslovima i još jednom pozivam Čačane da se i ove zime u velikom broju družimo na našem klizalištu“ – zaključio je direktor Stevanić.

Prvi radni dan klizališta je u subotu 22. decembra. Termini za klizanje će biti od 12, 14, 16 i 18 časova. Trajanje termina je sat i po, dok će se pauza između termina koristiti za pripremu leda. Svi korisnici klizališta prilikom preuzimanja klizaljki moraju ostaviti neki identifikacioni dokument (ličnu kartu, đačku ili zdravstvenu knjižicu…).

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here