Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Nova prodaja HI Prvi maj - Početna cena snižena na 100 miliona dinara

post-title


Hemijska industrija Prvi maj iz Čačka pokušaće na drugom javnom nadmetanju da pronađe novog vlasnika, pošto je stečajni upravnik još jednom oglasio prodaju tog preduzeća kao pravnog lica.

[caption id="attachment_83165" align="aligncenter" width="1000"] Ilustracija, foto: Shutterstock[/caption]

Početna cena je u odnosu na prethodne pokušaje prodaje (160,5 miliona dinara, 140 miliona dinara, 120 miiona dinara) snižena, te sada iznosi 100 miliona dinara.

Imovinu preduzeća Prvi maj čini 28 delova prodajne celine.

Pored proizvodnih zgrada, predmet prodaje je i bazen za recirkulaciju vode, hidrantna mreža, popločan parking, interna saobraćajnica i pumpna stanica za vodu.

Osim toga, predmet prodaje su i pripadajuća postrojenja i oprema za proizvodnju stiropora, boja, fasada, praškastih proizvoda, lepkova i drugih hemijskih proizvoda u građevinarstvu prema popisu iz prodajne dokumentacije.

Na prodaju su i zalihe gotovih proizvoda, materijala, rezervnih delova, sitnog inventara, u skladu sa specifikacijama iz procene imovine stečajnog dužnika, navedeno je u tekstu oglasa. Prodaju se i potraživanja i dati avansi prema elaboratu o proceni imovine, kao i prava intelektualne svojine.

Ukupna površina objekata je, bez saobraćajnica, 10.582 metara kvadratnih.

Novo javno nadmetanje održaće se 31. januara 2019. godine u 12 časova, u prostorijama HI Prvi maj u Čačku.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar