Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Povratak na mesto uspeha – Milan Bojović ponovo u Lučanima

post-title


Ostaće ta sezona večno zapisana u istoriji Mladosti kao najuspešnija u istoriji kluba. Svi su očekivali Napredak ili Radnički u Evropi, ali Mladost je u plej-ofu upisala četiri pobede i izborila prvi izlazak na međunarodnu scenu. Do kvalifikacija za Ligu Evrope vodio ju je Milan Bojović, najbolji strelac ekipe sa 16 golova. Nažalost po Mladost, Bojović se nije zadržao toliko dugo da pomogne ekipi u porazu od Intera iz Bakua.

[caption id="attachment_84208" align="aligncenter" width="770"] foto: Star sport[/caption]

Ali sada se vraća. Kako nam je rečeno u klubu Mladost je dogovorila ponovnu saradnju sa 31-godišnjim napadačem. Detalji nisu još poznati, ali samo se čeka da se posao ozvaniči.

Bojović je posle te sezone u Lučanima – tada su ispred njega efikasniji bili samo Uroš Đurđević i Leonardo, a na koti 16 poravnati i Filip Malbašić i Ognjen Mudrinski – otišao za kazahstanski Kajsar, ali je već nakon šest meseci presvukao dres i potpisao za Žejtsu.

Kazahstan mu očigledno nije legao, pa se sada vratio u Srbiju. Podsetimo, ranije je Bojović, između ostalih, igrao i za Čukarički, Vojvodinu, Jagodinu, Panetolikos i AEL u Grčkoj, Bnei Sahin u Izraelu... Nigde kao u Lučanima.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar