Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



TIFFANY - Sinonim za moderno, kvalitetno i kreativno

post-title


Povodom nagrade za regionalnog poslovnog lidera za 2018. godinu koju je od strane privredne komore Srbije dobio osnivač i generalni menadžer kompanije TIFFANY Boro Radoičić, posetili smo ih kako bismo saznali koja je tajna njihovog uspeha.

Biti uspešan preduzetnik u 21. veku definitivno nije lako. A stvoriti nešto što će generacije pamtiti predstavlja jos veći izazov. Zato smo hteli da saznamo kako to radi jedna od najuspešnijih kompanija iz našeg grada.

Priča kompanije TIFFANY počinje da se razvija daleke 1982. godine.

Sve svoje znanje, umeće, entuzijazam i energiju vlasnici i osnivači kompanije Boro i Bato Radoičić i njihova tri zaposlena uneli su u posao sa krpicama, kako ga od miloste zovu. Štep po štep, ideja po ideja, korak po korak… I reklo bi se da je tri i po decenije prošlo kao tren.

Dug put je bio pred njima. I svakako da je i dalje. Ali sa sigurnošću možemo tvrditi da je tada mala kompanija iz Čačka drsko i smelo zakoračila u modni svet i postala pionir današnje modne industrije regiona.

TIFFANY- nekada sinonim za džins, a sada definitivno sinonim za moderno, kvalitetno i kreativno.

A u čemu je tajna?

Ova porodična kompanija sa dugom tradicijom oko sebe okuplja mlad tim, koje pokreću inovativnost i želja da svojim kupcima ponude nešto jedinstveno. Od sektora dizajna, preko nabavke, proizvodnje, prodaje, marketing i finansija, svaki sektor se ističe energičnošću, posvećenošću i velikom kreativnošću. Veliki broj članova iz iste porodice, od osnivača pa do samih zaposlenih, su nešto čime se ponose. Kompanija direktno zapošljava oko 120 radnika a indirektno taj broj prelazi preko 600 pri čemu su svi proizvodni kapaciteti smešteni u Srbiji.

Osnovna vizija TIFFANY tima je moda okrenuta ka pojedincu. Njihov cilj je, kako ističu, da u eri hiper produkcije i sve veće omasovljenosti pokažu da su jedinstven dizajn, smeli krojevi, vrhunska izrada i kvalitetni materijali nešto što će vas izdvojiti iz mase.

Baš kao što i sama kompanija iskače iz okvira klasičnog preduzetništva 21. veka.

Kako u životu, tako i u biznisu, sve ima svoje uspone i padove. Kompanija se u vreme ekonomske krize suočila sa brojnim problemima u gotovo svim sferama poslovanja.

I to tesko vreme ne zaboravljaju. Pamte, kako se nikada više ne bi ponovilo.

A sada?

Sada je to kompanija sa najvećim rastom u regionu u poslednjih par godina, koja posluje iz sopstvenih sredstava, bez dinara kredita, gde zaposleni imaju redovne zarade i visok nivo slobode a samim tim i brojne mogućnosti za ispoljavanje kreativnosti , usavršavanje i profesionalnu i ličnu nadogradnju.

U svom poslovanju kompanija se prvenstveno rukovodi principima drustvene odgovornosti. U zelji da se oduzi drustvenoj zajednici i gradu iz koga je potekla, konstantno podrzava one kojima je to najpotrebnije – bolnicu, porodilište, kulturne ustanove, humanitarne organizacije, sportske manifestacije... Cilj je da na taj nacin podstaknu i druge kompanije da se uključe u slične akcije i pomognu onima kojima je pomoć potrebna.

Najnoviji projekat u kome učestvuje, jeste projekat dualnog obrazovanja, koji se pokazao kao jedan od najuspešnijih modela ovog vida učenja i prakse na teritoriji Srbije u poslednjih deset godina.

I sve to je krunisano nagradom za regionalnog poslovnog lidera za 2018. godinu koju je od strane Privredne komore Srbije dobio osnivac i generalni menadžer kompanije Boro Radoičić.

I kako mi vidimo to nije kraj. To je samo uvertira za predstojeću godinu i poslovne izazove koji im predstoje. A sudeći po svemu do sada viđenom, ne sumnjamo da će i dalje biti najbrže rastući brend u regionu.

U međuvremenu, otvoreni su za kreativne ljude koji bi voleli da postanu deo velike TIFFANY porodice.

Ostaje nam samo da sačekamo i vidimo šta je to što su nam pripremili za 2019. godinu.

PR Tekst



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar