Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



U sredu studentska humanitarna žurka

post-title


Studentski parlament Fakulteta tehničkih nauka u Čačku i organizacija Studentska noć organizuju humanitarnu žurku u sredu, 26. decembra u klubu Padrone. Karte su puštene u pretprodaju, ali će se i prodavati na ulazu po ceni od 100 dinara. Mogu se kupiti svakog radnog dana u kancelariji Studentskog parlamenta na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku od 12:00 do 14:00 sati i u kafiću Distrikt svakog dana. Takođe, na ulazu u klub biće postavljena kutija kako bi svako ko želi mogao da donira još novca.

Studentske žurke okupljaju svake srede veliki broj mladih ljudi, najviše studenata, koji sredu veče koriste kako bi se odmorili od svih fakultetskih obaveza. Poslednju sredu u ovoj godini, studenti su odlučili da posvete najmlađima. Sav prihod od ulaznica i pića biće usmeren na pravljenje paketića mališanima čiji roditelji, nažalost, to ne mogu da im priušte.

Studentski parlament kroz svoje manifestacije okuplja veliki broj mladih, humanih ljudi i iskreno se nadamo da ćemo u sredu svi biti na istom mestu, sa istim ciljem.

Sreda, 26. decembar u 21 sat, klub Padrone u Čačku.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar