Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Poziv vlasnicima da preuzmu napuštene automobile

post-title


Kao što u „Cipelićima” stara zaboravljena obuća u majstorskoj radionici čeka da po nju dođu gazde, tako više od 150 automobila u prestonici već duže čeka da ih se sete njihovi vlasnici i preuzmu ih sa parking placeva. Reč je o vozilima koja su oduzeta u toku ove, ali i prošle godine, i to automobili registrovani ne samo u Beogradu, nego i u Novom Sadu, Smederevu, Kruševcu, Nišu, Čačku...

[caption id="attachment_84337" align="aligncenter" width="900"] Ilustracija, foto: Profimedia[/caption]

Među zaboravljenim četvorotočkašima su automobili marke „zastava”, „jugo”, „fijat”, ali i „pežo”, „ševrolet”, „be-em-ve”, „ford”, „kija”, „sitroen”, „dačija”… Svi ovi automobili su kao neregistrovana, havarisana i vozila iz saobraćajnih nezgoda i prekršaja uklonjeni sa javnih površina angažovanjem „Parking servisa”, a po nalogu državnih organa.

Sva vozila smeštena su na placeve u Brodarskoj ulici i na Adi Ciganliji, kao i u garaži u Ulici Mileve Marić Ajnštajn. Vlasnici ili ovlašćeni korisnici automobila svoja vozila mogu da preuzmu do četvrtka i to tek pošto izmire troškove prema „Parking servisu”.

Ukoliko ih ne preuzmu do tada, vozila će se smatrati napuštenim i kao otpadna će biti ponuđena na javnoj prodaji.

Sve informacije o ovim vozilima vlasnici i korisnici mogu dobiti na telefon broj 011/301-7070 svakog radnog dana od 9 do 14 časova.

Spisak svih „zaboravljenih” četvorotočkaša nalazi se na sajtu „Parking servisa”.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar