Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Rođena je u Čačku i ceo svet zna za nju: Radila je sa Viktorijom Bekam, a sada je napravila veliki bum

post-title


Ime ove Čačanke je već godinama dobro poznato u svetskim modnim krugovima. A sada je manekenka Antonina Petković postigla novi uspeh.

[caption id="attachment_84390" align="aligncenter" width="709"] foto: instagram/antoninapetkovic[/caption]

Učestvuje u novoj kampanji prestižnog modnog brenda "Viktorijas sikret"!

Antonina je manekensku karijeru počela kao pobednica izbora za "Elitovo lice godine" 2011 (2014. postala je zaštitno lice ovog izbora). Bila je zatim model agencije "Models Inc." pa se uputila u svet.

Veoma je bilo zapaženo njeno učešće na reviji Vivijen Vestvud pre nekoliko godina, a za portal "Žena" je tada otkrila utiske sa značajnog modnog događaja:

"Veoma je prijatna i ima divan odnos prema manekenkama. Uključena je u svaki detalj, vodi računa o svemu i svakome u bekstejdžu. Vrlo je otvorena, neposredna, vesela. Njena revija je bila jedna od najzapaženijih na nedelji mode u Parizu, jer je održana u britanskoj ambasadi i pored brojnih poznatih ličnosti, reviji su prisustvovale i visoke diplomate. Jako mi se dopala Džordžija Mej Džeger, ćerka Mika Džegera i supermodela Džeri Hol, koju sam imala prilike da upoznam posle revije".

https://www.instagram.com/p/BrnDZZaljUL/

Antonina je učestvovala na Nedeljama mode u Milanu i u Parizu, sarađivala sa čuvenim "Šanelom", a značajna stavka u njenoj biografiji je činjenica da je bila zaštitno lice kolekcije Viktorije Bekam.

Učestvovanje u kampanji "Viktorijas sikret" možda bude i uvod za njen nastup na godišnjoj reviji modne kuće. Ukoliko bi se to desilo, Antonina bi postala prva Srpkinja koja bi učestvovala na ovoj značajnoj manifestaciji.

Sa moćnim brendom sarađuje i Kristina Perić, koja takođe ima šanse da postane njen Anđeo.

https://www.instagram.com/p/BrYNjGYlCw4/


Komentari

Delete,please! .

Peterrwv

18.08.2021 13:01



Delete,please! .

Peternqd

04.08.2021 05:43


Ostavite komentar