Građane Čačka i okoline, pre svega mlađu populaciju sutra u Hali Borca kraj Morave spektakularni koncert i nastup jedne od ikona moderne muzike, čiji se pregledi na You Tube-u mere u milionima, naravno, reč je o Maji Berović.

Organizatori ističu da je ostalo još jako mali broj karata, ali i da će pred početak koncerta takođe imati priliku da kupe određen broj karata. Koncert počinje u 20 časova.

Tribine – 1300 rsd
Fan pit – 1500 rsd
VIP – 2200 rsd
Parter rasprodat

Inače, Maja Berović je rođena 8. jula 1987. u selu Malešićima, u blizini Sarajeva. Do 1995. je živela tu, a potom se preselila u Bratunac. Ovde je počela da peva već sa 12 godina i tako je bilo sve do 18. godine. Uzori su joj bili Dragana Mirković, Lepa Brena i Svetlana Ražnatović.

Još kao tinejdžerka, potpisala je ugovor sa Grand produkcijom i objavila svoj debitanski album Život uživo u avgustu 2007. Ovde je hit bila pesma “Džin i limunada”. Potom je počela saradnju sa IN Music i objavila “Crno zlato”. Potom je u februaru 2009. godine samostalno izdala album “Koliko te volim ja”.

Sa albuma iz 2011. godine izdvojila se pesma “Djevojačko prezime”, koja je osvojila nagradu Hita godine u Sarajevu. Nakon još dva albuma, Maja je je održala svoj prvi koncert u Beogradu 2013 godine.

Sledeće godine izdala je peti album, a promenila je i modni stil. To je bio uvod u saradnju sa Bubom Korelijem i Džala Bratom, sa kojima je 2016. godine uradila pesmu 2016. godine. Sledeće je ostala dosledna ovom zvuku i saradnji sa njima, kao i prošle godine, pa je bojavila još dva albuma. Održala je još dva velika koncerta.

Maja je veoma angažovana pevačica, koja sve više pleni stasom, a glas je već potvrdila. I ove godine ima nekoliko hitova, a jedan od njih je i duet sa Acom Lukasom, Pesma novi naziv “Problem”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here