U Sportskoj hali Mladost sinoć je spuštena zavesa na prvi novogodišnji turnir u basketu koji su organizovali mladi Čačanin Vuk Obradović i Sportski centar Mladost.

Na turniru, koji je počeo 30.decembra, učestvovalo je 43 ekipe podeljenih u 5 kategorija. Kod mladjih pionira najbolja je bila ekipa Neki novi klinci, medju pionirima ekipa Basketaši, dok je kod kadeta pobednik ekipa Optimus.

U juniorskoj konkurenciji bolji od ostalih bili su momci iz ekipe Shisha lunch, dok je u seniorskoj kategoriji prvo mesto pripalo ekipi ČaDent. -Iza nas je još jedan veoma uspešan turnir, a kao prvi novogodišnji turnir u gradu protekao je u fer i korektnoj igri i izvanrednom ponašanju svih takmičara koji su izašli sa ove manifestacije samo sa rečima hvale što je zapravo bio i cilj ovog turnira.

U narednom periodu počeće i pripreme za ono najbitnije, a to je letnja epizoda turnira “Kraj Morave” koji ćemo zajedno sa Sportskim centrom “Mladost” pokušati da ove godine podignemo na još veći nivo, rekao je Vuk Obradović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here