Izgradnja prvog tržnog centra u Gornjem Milanovcu počinje krajem januara, a otvaranje je predviđeno za septembar 2020. godine, najavljeno je iz kompanije Bermilton Properties DOO. Investitor je već platio doprinos za GGZ i time prijavio radove za predstojeću izgradnju.

Planirani Shop Park, vredan više od 8 mil EUR, biće izgrađen na parceli od oko dva hektara sa blizu 7.000 m2 prodajnog prostora. Shop Park će tržištu ponuditi 25 lokala sa asortimanom koji će pokrivati sve potrebe svakodnevnog savremenog života stanovnika ovog grada i njegove okoline. Centar će se prostirati na jednom nivou i sve prodavnice će imati direktan ulaz sa centralnog besplatnog parkinga, koji će imati kapacitet za više od 170 vozila.

– Građani Gornjeg Milanovca i njegovi gosti će moći da uživaju u raznovrsnom sadržaju, koji će im pružati zakupci, kao što su MAXI, Deichmann, Koton, Lilly drogerije, TOP SHOP, Opposite Shoes, Planeta Sport, N Sport, Extreme Intimo, Mister Minit, Proteini, Exclusiv Exchange i drugi. Za predah od kupovine i druženje sa prijateljima planirani su restorani i kafići prijatnog ambijenta sa kvalitetnom ponudom i dobrom uslugom – poručuju iz kompanije Bermilton Properties.

Kako dodaju, pored do sada već potvrđenog dolaska atraktivnih internacionalnih i domaćih brendova vode se i završni razgovori sa dve velike kompanije koje će širenje svoje mreže objekata pokrenuti upravo iz Gornjeg Milanovca.

– Naša vizija je da kombinacijom ponuda i neprestanim inovacijama donesemo novi koncept kupovine, gastronomije i zabave u ovaj grad, uz pružanje brojnih pogodnosti, vrhunskih vrednosti i atrakcija na jednom mestu – navode iz kompanije.

– Uz veliku podršku svih institucija iz Gornjeg Milanovca, uspeli smo da obezbedimo sve neophodne urbanističke i građevinske dozvole koje nam omogućuju da uđemo u finalnu fazu izgradnje našeg prodajnog centra. Na izgradnji centra planirano je da radi oko 300 ljudi, a posao u njemu će, nakon otvaranja, dobiti oko 200 stanovnika Gornjeg Milanovca i okoline – rekao je u izjavi za medije PR kompanije Bermilton Properties-a.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here