CMT Štutgart, najveći sajam turizma na svetu za posetioce, koji je namenjen široj publici, ove godine održava se od 11. do 19. januara.

Na štandu Turističke organizacije Srbije, pored ukupne ponude Srbije, predstavljaju se Turistička organizacija Vojvodine i turističke organizacije gradova Beograda, Novog Sada, Čačka i Valjeva, kao i Atomska Banja Gornja Trepča i turistička agencija Glob Metropoliten iz Beograda.

Najveće interesovanje posetilaca ovog sajma bilo je za ponudu za kampovanje i za aktivan odmor. Pored promotivnog materijala, posetioci štanda TO Srbije mogli su da se upoznaju sa tradicionalnim motivima iz Srbije, kroz postavku i kreativnu radionicu u kojoj su mogli da učestvuju i najmlađi posetici sajma.

Ovčarsko-kablarska klisura je destinacija koja je interesantna nemačkim turistima, pre sveg zbog prirodnih resursa i mogućnosti za planinarenje, biciklizam, šetnju u prirodi, posetu vidikovcima i manastirima koji se nalaze u neposrednom okruženju. Kroz tematske brošure Turističke organizacije Čačka na nemačkom jeziku koje su deljene na info pultu, posetioci su dobili detaljne informacije o turističkim sadržajima kojima raspolaže Čačak sa okolinom, kao i turistička regija Zapadna Srbija, kao najatraktivnija destinacija u Srbiji, za aktivan odmor u prirodi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here