Povodom izjave Dragana Đilasa da je Moravski koridor nepotreban i skup, oglasio se naordni poslanik iz Čačka Marko Parezanović.

Možda je za Đilasa Moravski koridor nepotreban, ali građanima Čačka, Kraljeva, Vrnjačke Banje, Trstenika, Kruševca… veoma je potreban. I Moravski koridor i Aerodrom Morava i Koridor 11 do granice da CG i krak ka Višegradu.

Iz perspektive običnog čoveka reklo bi se i da je Đilasu nepotrebno da mu firma obrne 600 miliona evra dok je bio na vlasti. Realno vrhunski je mogao da živi i sa 6. Ali njemu nije bilo nepotrebno, kada je vlastiti džep u pitanju onda ništa nije mnogo i nepotrebno” – napisao je Parezanović na svojoj fejsbuk stranici.

On je dodao i da za 12 godina bivša vlast nije imala sluha za potrebe ljudi koji žive u unutrašnjosti.

A da je za nas koji živimo u unutrašnjosti po Đilasu sve bilo nepotrebno gledali smo 12 godina. Molili smo da se neko smiluje i spasi nas Ibarske magistrale, ali nije imao ko da čuje. Koridor 10 nisu bili u stanju da završe. Srećom po nas Đilas u Srbiji ne odlučuje o bilo čemu, sem o svom pozamašnom kapitalu. Jedino me zanima da li i Đilasov ađutant Boško Obradović takođe smatra da njegovim sugrađanima nije potreban auto-put koji povezuje zapad sa istokom države. Srbija nije samo Beograd“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here