Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Flimski hit "Sluga" u kom igra Miloš Biković sutra i prekosutra u Domu kulture

post-title


MISIJA ARKTIK

Arctic Justice, Kanada, 2019, 95 min, animirani, avantura, komedija, SINHRONIZOVAN
Arktička lisica Hitri radi u poštanskoj službi, ali sanja o tome da jednog dana postane Pas Faca - arktički haski kurir. Da bi dokazao da je vredan uloge, tajno kreće na isporuku paketa na tajanstvenu lokaciju. Na putu naleti na tvrđavu i suočava se sa Otom, genijem sa mehaničkim nogama, koji komanduje lojalnoj vojsci sledbenika... Uloge: Džejms Franko, Džeremi Rener, Alek Boldvin Režija: Aron Vudli
Film je na programu sutra u 16h.

DULITL

Doolitle, SAD, 2020, 96 min, avantura, komedija
Posle gubitka supruge, ekscentrični Džon Dulitl, poznati doktor i veterinar, povlači se iza visokih zidina Dulitl dvorca sam sa svojim životinjama. Kada se sedam godin kasnije mlada kraljica teško razboli, bezvoljni Dulitl je primoran da se uputi u epsku avanturu do mitskog ostrva u potrazi za lekom. Doktoru se na ovom putovanju priključuju mladi samoprozvani šegrt, kao i zanimljiva životinjska družina: nervozni gorila, entuzijastična ali pomalo ograničena patka, duo koji se stalno prepire - cinični noj i optimistični beli medved, na kraju i tvrdoglavi papagaj, Dultilov najpoverljiviji savetnik. Uloge: Robert Dauni Ml., Tom Holand, Ema Tompson Režija: Stiven Gagan Film je na programu sutra i prekosutra od 18h.

SLUGA

Holop, Rusija, 2019, 109 min, komedija, avantura, fantazija
Rođen u bogataškoj porodici, mladi Grigorij „Griša“ (Miloš Biković) je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je iznad zakona. Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere. Uz pomoć starog prijatelja, psihologa, otac smišlja plan da rehabilituje neposlušnog sina. Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga bez veza sa životom kakav je do tada živeo... Uloge: Miloš Biković, Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva Režija: Klim Šipenko Film je na programu sutra i prekosutra u 20h.


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar