Gornji Milanovac – Predsednik opštine Gornji Milanovac, Dejan Kovačević,  ugostio je svoju sugrađanku Andrijanu Savić, koja je ponela prestižnu titulu Mis Srbije za 2019.godinu.

Veoma sam ponosan što je Andrijana uspela da se popne na tron najlepše devojke u Srbiji, a mi ćemo joj pomoći i podržati je za odlazak na manifestaciju Mis sveta, gde će predstavljati Srbiju, ali i na pravi način promovisati opštinu Gornji Milanovac, naveo je tom prilkom Kovačević.

Između ostalog, razgovaralo se i o planovima da, u okviru Sabora violinista Srbije u Pranjanima, organizujemo polufinalno takmičenje, gde će devojke iz našeg kraja imati mogućnost da se takmiče i da direktno budu plasirane u finale za Mis Srbije za narednu godinu. To povlači sa sobom brojne benefite, a najznačajniji je besplatno školovanje, koje organizacija preuzima na sebe.

Trudićemo se da, zajedno sa Andrijanom, vršimo promociju svih lepota i turističkih potencijala opštine Gornji Milanovac i na taj način povežemo njenu titulu sa opštinom iz koje potiče, zaključio je Predsednik opštine Gornji Milanovac.

Simbolično, Dejan Kovačević, poklonii je Andrijani knjigu o dinastiji Obrenović, kako bi uvek bila ponosna što potiče iz kraja koji je riznica stvaranja moderne države, a koji će nastaviti da prati njene uspehe.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here