Studentski parlament Fakulteta tehničkih nauka u Čačku i ove godine je iznenadio mališane iz Osnovne i srednje škole “1.Novembar” u Čačku.

Podsećanja radi u ovogodišnjoj akciji prikupljena su sredstva od kojih je napravljeno oko 150 paketića, od kojih je deo poslat mališanima na Kosovu i Metohiji u okviru akcije “Zajedno za Kosmet” koju je pokrenula Studentska konferencija Univerziteta Srbije i Fondacija “Zajedno za mlade – prof. dr Danica Grujičić”.

Foto: Reflektor

Ostatak paketića je podeljen mališanima na teritoriji Čačka. Oko 50 paketića podeljeno je deci korisnicima Narodne kuhinje i za tu priliku priređena je svečanost u holu Fakulteta tehničkih nauka u Čačku, dok je preko 80 paketića podeljeno učenicima sa smetnjama u razvoju koje svoje obrazovanje stiču u školi “1.Novembar”.

Foto: Reflektor

Od velikog je značaja što mladi ljudi obraćaju pažnju na najmlađe sugrađane i što se trude da im Novogodišnje i Božićne praznike učine lepšim.
Glavni organizatori ove akcije su Studentski parlament Fakulteta tehničkih nauka u Čačku i Distrikt Caffe, a realizaciju ove akcije podržali su i Igraonica Hogar, Pikado klub Familija 032 i bilijar klub Libero.

Foto: Reflektor

Takođe, posebna zahvalnost ide devojkama iz tima “Dekoracije iz snova” koje su nesebično dozvolile korišćenje kostima Diznijevih junaka, a koji su izazivali posebnu pažnju mališana.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here