20.01.2020. godine u Čačku, iznenada je preminula dr Snežana Vukadinović Nikolic, specijalista pedijatar.

Rođena je 27. marta 1969. godine u Čačku, gde je završila osnovnu i Srednju medicinsku skolu. Medicinski fakultet završila je u Kragujevcu 1996. godine. Bila je angažovana kao predavač u medicinskoj školi, radila kao lekar u ambulanti u Zablaću, a od 1999. godine zaposlena u Zdravstvenom Centru Gornji Milanovac gde je radila u Službi hitne medicinske pomoci i Dečjem dispanzeru.

Specijalizaciju iz pedijatrije je završila 05.05.2006. godine na Medicinskom fakultetu u Beogradu i od tada je radila kao pedijatar u ZC Gornji Milanovac a potom u Domu zdravlja Gornji Milanovac.

Kao član Komisije za unapređenje kvaliteta rada u DZGM aktivno je učestvovala u svim procesima unapređenja kvaliteta i akreditovanja ustanove u kojoj je radila.
Cenjena među kolegama ostaće upamćena kao vedra i nasmejana žena, istaknuti pedijatar posvećen svom poslu. Bila je omiljena doktorka svojih malih pacijenata.
Sahrana dr Snežane Vukadinović Nikolić će biti odrzana 23.01.2020. godine na groblju u Konjevicima, a komemoracija povodom njene smrti zakazana je za 29.01.2020 u 12h u sali za sastanke Opste bolnice u Gotnjem Milanovcu.

GM Press

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here