Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Gornjem Milanovcu najoštrije osuđuje fizički napad na našeg aktivistu Janka Languru, koji se dogodio 2. februara ispred njegovog ulaza u večernjim satima.

Tri nepoznata lica sinoć su sačekala Janka i brutalno ga udarali, i tom prilikom mu naneli povrede u predelu glave. Tom prilikom su izrekli dosta uvreda, pretnji na račun porodice i njega lično rečima „ debilu naprednjački, pobićemo ti porodicu, smiri se”.

Janko se, inače, otvoreno suprostavljao lokalnim kabadahijama, kao i Bošku Obradoviću, koji je nasilno hteo da upadne u zgradu opštine Gornji Milanovac pre mesec dana. Janko, kao i svi aktivisti Srpske napredne stranke, bore se protiv svakog oblika nasilja rečima i argumentima, legalnim vidovima političke borbe.

Očigledno da tzv. opozicija i pojedine lokalne kabadahije, pošto nemaju politički program, koriste nasilje, linč, poziv na silovanje, a ovoga puta i brutalne fizičke napade na svakog ko želi dobro Srbiji i podržava Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku.

Srpska napredna stranka poziva nadležne organe da reaguju i osude svako nasilje i privedu počinioce nadležnim organima u što kraćem roku.

PREDSEDNIK OO SNS G.MILANOVAC

Dejan Kovačević

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here