Član Gradskog veća resorno zadužen za mlade i kulturu Dušan Radojević, izjavio je gostujući u emisiji Otvoreno o svemu OzonPressa, da nakon izbora očekuje veća zaduženja nego što je to sada bilo.

Dušan Radojević

— Očekujem i nadam se da ću biti na odborničkoj listi SNS, zato što je SNS dala šansu mladim ljudima. Polaznik sam Akademije Mladih lidera, nas petoro smo dobili priliku iz Čačka, i na ne gledam na to kao na kasting, već kao mogućnost da se umrežimo i da učimo. Da naučimo da učimo, da nas usmere šta je to bitno u politici, i naša stranka zaista ulaže u mlade ljude. Kada sam ja konkretno u pitanju, očekujem da ću biti na odborničkoj listi i mislim da me u narednom periodu očekuju veća zaduženja. Bar po onome što stranka od mene očekuje. Videćemo. Pred nama je formiranje odborničke liste, pobedićemo na izborima. Pozivam mlade ljude da se aktivno uključe i bore za svoje ideje — poručio je Radojević.

Radojević je do sada vodio i omladinu SNS, i slovi za bliskog saradnika Miluna Todorovića, pa mnogi očekuju da će nakon izbora dobiti neku veću funkiciju u lokalnoj vlasti.

Izvor: Ozonpress

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here