Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Nastavljeno suđenje Parezanoviću po tužbi Dragana Đilasa

post-title


Danas je pred Osnovnim sudom u Čačku nastavljeno suđenje narodnom poslaniku Marku Parezanoviću po tužbi Dragana Đilasa za klevetu. Iskaz je dao svedok Aleksandar Maksimović, dok Janko Langura nije pristupio već je zatrazio odlaganje nakon napada koji se dogodio 02. februara u kome je Langura pretučen u ulazu zgrade u kojoj živi. Maksimović je na saslušanju izneo svoja saznanja o spornim dešavanjima seprembra 2018. godine posle kojih je Parezanović izneo saznanja da Đilas navodno pokušava da potkupi odbornike vlasti u Čačku.

"Današnje suđenje po tužbi Dragana Đilasa protiv mene prošlo je u senci brutalnog prebijanja Janka Langure, koga su tri lica kukavički prebila u ulazu zgrade u kojoj živi. Podsetiću vas da je Langura pošto je postao svedok u ovom procesu dobio nekoliko telefonskih poruka u kome je savetovan da se "ne meša u ono što ga se ne tiče". Lica koja su ga pretukla su mu psovali majku i savetovali "da se smiri"- rekao je Parezanović u izjavi za TV Galaksija 32.

"Langura je zapravo jedini svedok koji je video Dragana Đilasa sa odbornikom vladajuće većine. Postavlja se pitanje šta je uopšte Dragan Đilas radio u kafani sa odbornikom vlasti kojeg inače i ne poznaje? O čemu on ima sa njim da priča? Zamislite da Vučić ide u kafanu sa odbornicima DS iz Paraćina koje pritom i ne poznaje. Svima je jasno šta je bio cilj tih sastanaka i šta su pokušali da urade. Oni su procenili da je Čačak najslabija tačka vlasti i da im je Čačak prilika da sruše SNS. Otuda i ona izjava Boška Obradovića da više odbornika SNS hoće da pređe u Dveri. Moj posao je bio da to sprečim, a ova tužba me sigurno neće uplašiti ni sprečiti da govorim o Đilasu i njegovim nedelima- zaključio je Parezanović.

Suđenje se nastavlja 6. aprila kada bi Langura trebao da svedoči o susretu Đilasa i odbornika skupštine grada Čačka u Norveškoj kući u Gornjem Milanovcu seprembra 2018. godine.

Galaksija 32 / Media portal



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar