Baletski studio Doma kulture ADAGIO AS, koji vodi nastavnica baleta Snežana Aćimović, ostvario je veliki uspeh na takmičenju u Beču u Austriji, na takmičenju Vienna Fest Info Dance, održanom 8.februara 2020.godine.

Najzapaženiji nastup imale su devojčice koje pohađaju i prvi razred baletske škole Lujo Davičo-odeljenje u Čačku u klasi nastavnice Snežane Aćimović u kategoriji children/formacija/ contemporary ballet sa koreografijom Gold Tree, sa osvojenim prvim mestom u njihovoj kategoriji.
Veoma uspešan i zapažen nastup imala je i sedmogodišnja Lena Aćimović, koja je od osam sjajnih devojčica zauzela drugo mesto u kategoriji mini/solo/Art.
Naše juniorke su ovaj put na takmičenje pošle u nekompletnom sastavu i u konkurenciji veoma ozbiljnih i vrednih igrača, osvojile treće mesto sa koreografijom Leader/contemporary /formation.

Na takmičenju je bilo 797 koreografija i oko 2.000 takmičara iz Belgije, Češke, Mađarske, Slovačke, Crne Gore, Srbije (Beograda, Novog Sada, Kragujevca, Užica, Požarevca, Zrenjanina i Čačka) i drugih država.

Kontakt: Snežana Aćimović, nastavnica baleta, telefon 064-251-29-18

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here