Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Predstavljen projekat „Postanimo jače, znanjem do uspeha"

post-title


PK Srbije u saradnji sa šest udruženja poslovnih žena u Srbiji, među kojima je i udruženje „Nadežda Petrović" iz Čačka, predstavilo je projekat „Postanimo jače, znanjem do uspeha". Projekat treba da omogući povećanje održivosti kompanija čije su vlasnice žene, povećanje zaposlenosti i veće učešće žena u ukupnom broju malih, mikro i srednjih preduzeća.
[caption id="attachment_34438" align="alignnone" width="1680"] Foto: TV Lav plus[/caption]
Cilj je ekonomsko osnaživnje žena privrednica, proširivanje njihovog poslovnog kapaciteta, kao i veća vidljivost projektinih aktivnosti kompanija koje vode žene, i stvaranje mogućnosti da kao dobavljači uđu u trgovinske lance velikih kompanija. Prva faza projekta sastoji se od Info dana u šest gradova na kojima će biti predstavljen značaj projekta i očekivani rezultati, a potom će poslovna udruženja organizovati edukativne treninge i mentoring za privrednice kako bi naučile da posluju uspešnije i izbore se sa svakodnevnim izazovima.
[caption id="attachment_34439" align="alignnone" width="1680"] Foto: TV Lav plus[/caption]
Udruženje poslovnih žena "Nadežda Petrović" aktivno radi na edukaciji svojih članica, a u ovom projektu biće angažovano 12 preduzetnica. Projekat „Postanimo jače, znanjem do uspeha" relizuje PK Srbije i uduženje poslovnih žena iz Čačka, Kragujevca, Kraljeva, Valjeva, Niša i Leskovca uz podršku Nemačke razvojne saradnje, a traje oko dva meseca.


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar