Momir Jovanović, pobednik prvog Sabora violinista Srbije u Pranjanima ovih dana objavio je novi spot.

On kaže da je motiv i energiju, da ekranizuje svoju pesmu, upravo poneo sa prvog Sabora.

„Veličanstveno sam se osećao u Pranjanima, takvu dobrodošlicu, publiku i atmosferu pamtiću dok sam živ i sigurno će to biti veliki pečat mojoj karijeri. Nekoliko meseci radio sam na spotu sa prijateljima, a pesma će, naravno, premijerno biti odsvirana na velikoj pozornici u Pranjanima na narednom Saboru violine kada je planiran moj koncert. I do sada sam imao posla i polako sam gradio svoju karijeru, međutim neverovatan vetar u leđa mi je bila pobeda na Saboru violinista u Pranjanima, od kada mi je sve krenulo neverovatnim usponom”, rekao je za Glas zapadne Srbije Momir Jovanović.

Momir je pesmu i spot posvetio svojoj supruzi Anđeliji za koju kaže, da mu je najveća podrška i oslonac i koja ga je i ubedila da dođe u Pranjane i da učestvuje na Saboru violinista.

„Stižu mi brojni pozivi da gostujem širom sveta i Evrope gde imam mnogo prijatelja i kojima je uvek prvo pitanje kako je bilo na Saboru. Svima sam odgovarao da je to božanstveno mesto kada je violina u pitanju ”, kaže Jovanović.

Inače, Momir Jovanović pobedio je na pranjanskoj pozornici i tada je osvojio prestižnu nagradu automobil marke „Škoda”, međutim, ove godine se neće pojavljivati u takmičarskom delu, ali će on sa svojim orkestrom održati koncert na stadionu u Pranjanima 16. avgusta u 19. časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here