Član Gradskog veća zadužen za mlade i kulturu smatra da je današnji performans ispred zgrade Gradske uprave od strane predstavnika Saveza za Srbiju doživeo debakl.

“Građani nisu bili zainteresovani za ’proizvode’ ove koalicje jer na štandu nisu bile izložene ideje koje bi unapredili kvalitet života u našem gradu već štura ’opravdanja’ za izbegavanje izbora i narodne volje”, tvrdi Radojević

Radojević dalje ističe da su “lideri u Savezu za Srbiju bili nosioci vlasti od 2000. do 2012. godine a taj period obeležile su prodaje fabrika, državnih interesa i naše budućnosti pa tako i nismo iznenađeni idejom da organizuju ’ prodaju odborničkih mandata i diploma’ jer im je samo to još ostalo da prodaju”.

U svom saopštenju za javnost Radojević dalje navodi:

“Dok oni među sobom ne mogu da se odluče da li će bojkotovati izbore ili ne, mi smo na današnjoj sednici Skupštine grada doneli odluke koje se tiču zapošljavanja naših sugrađana, posebno naše omladine. Usvojili smo Akcioni plan za zapošljavanje kojim smo, samo za program stručne prakse, izdvojili 10 miliona dinara i time stvorili uslove da mladi steknu radna iskustva, primene znanja koja su stekli tokom studija i tako postanu konkuretniji na tržištu rada. Ovaj mandat su obeležile odluke i investicije kojima smo pokrenuli privredu u našem gradu i stvorili uslove da se zaposli preko 4 000 naših sugrađana i to su rezultati koji garantuju da ćemo sprovesti naše planove za naredni period”, navodi se u saopštenju gradskog većnika Dušana Radojevića.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here