Pretraga vestiČačak: Duševni bolesnik sa sekirom uleteo u kafić, pušten na slobodu posle 2 sata

post-title


Kako Media portal saznaje, duševni bolesnik M.M. od ranije poznat policiji, ali i zdravstvenim ustanovama, upao je u noći između subote i nedelje u kafe Distrikt, naoružan sekirom i čekićem, a po svedočenju jednog broja gostiju kafića i pištoljem. Tom prilikom on je nasumično udarao goste kafića i nekolicini gostiju naneo samo pukom srećom lakše telesne povrede.

Foto: Printscreen Fejsbuk

Šokirani i izbezumljeni gosti, među kojima su uglavnom mlađi muškarci i devojke doživeli su veoma stresnu situaciju. Da stvar bude još gora, nasilnik je sutradan uhapšen posle adekvatne reakcije policije i posle samo 2 sata pušten na slobodu. Zamenik tužioca Jelena Ćurčić kvalifikovala je delo kao nasilničko ponašanje, iako je jasno da izgrednik ima dosije i da je ugrozio živote ljudi.

Foto: Printscreen Fejsbuk

Kao što to obično biva, neuračunljivi nasilnik M.M. je odmah nakon što je pušten na slobodu, ponovo došao u kafić Distrikt i nasilno pokušavao da uđe na vrata koja su radnici zaključali kada su ga videli.

Čačak se i dalje oporavlja od tragedije koja je pre godinu dana zadesila porodicu Mileusnić, čiji je sin hirom duševno obolele osobe brutalno lišen života. Postavlja se pitanje da li smo kao društvo izvukli bilo kakvu pouku iz te tragedije, jer M.M. je trenutno na slobodi i šeta ulicama Čačka.

Izvor: Media portal

 Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar