U okviru filmskog programa Doma kulture u Čačku, u udanas i sutra se će naći filmska ostvarenja čije kratke opise i video trejlere možete videti u nastavku teksta.

PATROLNE ŠAPE – PRIPREMA, POZOR, SPAŠAVAJ!

Bilo da spasavaju paradu balona od propasti, izbavljaju istraživače iz džinovske paukove mreže ili se upuštaju u auto trku sa zlom gradonačelnikovom rođakom, kuce su uvek na visini zadatka. Kada vetar oduva balone sa parade, istraživači se izgube i gradonačelnik i njegova rođaka kidnapuju sve vozače koji učestvuju na trci, naši heroji bez straha kreću u poduhvate kako bi sačuvali ceo Zaliv avantura i pritekli u pomoć svima kojima je potrebna.

Uloge: Marija Stokić, Milena Živanović, Nikola Todorović, Jovana Čurović
Režija: Čarls E. Bastijen

Film će se prikazivati u Velikoj sali u u ponedeljak i utorak  sa početkom od 16 časova.

OSTRVO FANTAZIJA

Zagonetni Gospodin Roark čini sve da se tajni snovi njegovih srećnih gostiju ostvare u luksuznom, skrovitom tropskom odmaralištu. Kada se fantazije pretvore u noćne more, gosti su primorani da razreše misterije ostrva da bi ga napustili živi.

Uloge: Majkl Penja, Kim Kouts, Lusi Hejl, Megi Kju, Porša Dabldej
Režija: Džef Vodlou

Film će se prikazivati u Velikoj sali u u ponedeljak i utorak  sa početkom od 18.30 časova.

ZOV DIVLJINE

Zasnovano na istoimenom romanu Džeka Londona. Bak je psa velikog srca čiji se do skoro savršeni život okreće naglavačke. Sele ga iz doma u Kaliforniji i odvode u egzotične divljine Aljaske u vreme Zlatne groznice s kraja 19 veka. Vrhunska tehnologija vizuelnih efekata i animacije životinje u filmu učinila je potpuno realističnim i emocionalno autentičnim likovima.

Uloge: Harison Ford, Den Stivens, Omar Saj, Karen Gilian, Bredli Vitford, Kolin Vudel
Režija: Kris Sanders

Film će se prikazivati u Velikoj sali u u ponedeljak i utorak  sa početkom od 20.30 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here