ČAČAK – Gradski odbor Srpske napredne stranke doneo je odluku da kandidati za poslanike iz Čačka budu Marko Parezanović i Milica Dačić.

Ova odluka doneta je na sednici GrO SNS u Čačku održanoj u nedelju. Sastankom je predsedavao Milun Todorović, predsednik GrO i član Predsedništva SNS, uz prisustvo člana Izvršnog odbora SNS, narodnog poslanika Krsta Janjuševića. Prisutan je bio i narodni poslanik Ostoja Mijailović.

Parezanović je poslaničku funkciju obavljao i u prethodnom četvorogodišnjem mandatu, dok je Milica Dačić aktuelna zamenica gradonaččelnika Čačka. Sada je izvesno da će doći do promene na poziciji drugog čoveka lokalne administracije, ukoliko SNS ostvari pobedu na lokalnim izborima 26. aprila.

U nedelju je doneta i odluka o o formiranju izbornog štaba za predstojeće izbore, na čijem čelu će biti Milun Todorović.

Kada je u pitanju Moravički okrug, kandidati za narodne poslanike ispred SNS-a biće Vesna Stambolić, bivša predsednica opštine Lučani i član akademije mladih SNS-a iz Gornjeg Milanovca Janko Langura.

Izvor: Morava info

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here