Pretraga vestiGrupa Hurricane pobedila na Beovziji, predstavljaće Srbiju na Evrosongu u Holandiji (VIDEO)

post-title


Ksenija, Sanja i Ivana imale su najviše poena, tako da će ići na takmičenje za pesmu Evrovizije, koje će se održati u Roterdamu Finale Beovizije je završeno i saznali smo ko će predstavljati Srbiju na pesmi Evrovizije koje će se ove godine održati u holandskom gradu Roterdamu. To je grupa "Hurricane", sa pesmom "Hasta La Vista", koja je imala najviše glasova.
[caption id="" align="alignnone" width="830"]Hurricane, Finale Beovizije Foto: Nikola Tomić[/caption]

Grupa Hurricane pozira sa trofejem Beovizije Foto: Nikola Tomić

Ksenija, Sanja i Ivana imale su 24 poena. Naiva je zauzela drugo mesto sa 15 poena., Igor Simić treće sa 11, a Andrija Jo četvrto sa 11 poena. Evo i tabele.
Hurricane, Finale Beovizije
Podsetimo, u velikom finalu Beovizije gledali smo nastupe 12 finalista: Milana Bujakovića i Olivere Popović ("Niti"), grupe "Hurricane" ("Hasta La Vista"), Nede Ukraden ("Bomba"), 4. Andrija Jo-a ("Oči meduze"), 5. Igora Simića ("Ples za rastanak"), 6. Thea-e Devy ("Sudnji dan"), 7. grupe "EJO" ("Trag"), 8. sastava "Lift" ("Samo mi kaži"), 9. Ane Milenković ("Tajna"), 10. Naive ("Baš, baš"), 11. Marka Markovića ("Kolači") i 12. Baneta Mojićevića ("Cvet sa Prokletija"). https://www.youtube.com/watch?v=TmVqVkjsU3c


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar