Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović pozvao je danas vojsku i policiju da u preuzmu vlast u zemlji i zaštite granice od migranata, a da, kako je rekao, predsednik Aleksandar Vučić bude izlovan, jer je po njegovim rečima postao bezbednosna pretnja zbog politike koju vodi prema migrantima.

Obradović je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije kazao da je Vučić zbog međunarodne podrške spreman da, kako je rekao, podrži “Soroševu migrantsku politiku”, koja podrazumeva otvorene granice za migrante.

 Srbija je najotvorenija zemlja zahvaljujući podršci koju Vučić pruža politici Angele Merkel i Soroša. Vučić smatra da migrantska kriza može da pomogne natalitetu. Ako 50.000 ljudi svake godine ode iz Srbije, da li to znaci da će Srbija svake godine primiti 50.000 migranata – izjavio je Obradović uz tvrdnje “da Vučić stoji iza takve politike i da je to obećao Sorošu i Angeli Merkel i spreman je da žrtvuje zemlju“.

Foto: RINA

On je ocenio da je najbolja migrantska politika ona koju sprovode zemlje Višegradske grupe koji, kako kaže, štite svoje granice.

On pri tom tvrdi da migrant koji ulaze u Srbiju nisu porodice koje beže od rata već vojno sposobni muškarci od 18 do 30 godina bez identiteta, koji nemaju dokumenta, a imaju najskuplje mobilne telefone i pita, “na kojim su ratištima su oni učestvovali“.

Obradović je optužio Vučića da, kako kaže, “ima talenat da se sprijatelji sa svim neprijateljima srpskog naroda“ i tvrdi da je “poznato njegovo prijateljstvo sa Tačijem, Hardinajem, Blerom, a od pre tri godine i sa Sorošem“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here