Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



SNS PRVI PREDAO LISTU ZA IZBORE: Naprednjaci doneli 50.000 potpisa podrške u RIK

post-title


Cilj liste "Aleksandar Vučić - za našu decu" na predstojećim izborima je da dobije podršku građana za nastavak politike razvoja i ekonomskog prosperiteta države, poručili su danas predstavnici koalicije okupljene oko SNS, koji su predali potpise podrške građana RIK-u.
 
Kako je najavio potpredsednik SNS Miloš Vučević u kampanju kreću velikim skupom u Vranju 14. marta, dok će skup u Beogradu biti 18. arpila, a završna konvencija 23. aprila u Nišu.
 
Dodao je da je na listi 72 odsto novih kandidata, u odnosu na listu sa prethodnih izbora, kao da su na listi mladi ljudi, a 45 odsto je žena, kao što je i najavio predsednik te stranke, što, kaže, govori da se SNS ima snage za promene. On je naveo i da SNS ima najbolji balans mladih i ljudi sa iskustvom, koji će zajedno nastaviti da se bore za ekonomsko snaženje i uzdizanje društva i države. "Cilj je da dobijemo podršku građana za nastavak politike razvoja i ekonomskog prosperiteta države, da dođemo do toga da prosečna zarada bude 900 evra, kako bi naša deca ostala i ovde gradila budućnost", rekao je Vučević. Prvi na listi, ministar poljoprivrede Branislav Nedimović rekao je da je cilj SNS apsolutna pobeda na izborima, kako bi mogao da se realizuje projekat "Sbrija 2025". Dodao je da je ponosan i počastvovan što će predvoditi listu, te naveo da su za kratko vreme, svega pet sati, juče prikupili podršku 50.000 ljudi, koji su dali svoj potpis i zahvalio predsedniku Vučiću na podršci i poverenju.  


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar