Gradonačelnik Čačka, gospodin Milun Todorović, je danas u 11 časova primio košarkaše OŠ “Vuk Karadžić”, pobednike na Republičkom takmičenju osnovnih škola u košarci održanom 11. i 12. decembra 2019. godine.

Nakon srdačne dobrodošlice koju je uputio ovim fantastičnim momcima i njihovom treneru, nastavniku fizičkog vaspitanja, Srđanu Parezanoviću, gradonačelnik im je podelio dresove i zahvalio se što ponosno predstavljaju sve nas i veličaju ime našeg grada.

Ekipu, koju su činili učenici osmog razreda, je predvodio Pavle Mitrović, kapiten, koji se ovom prilikom zahvalio svojim saigračima na odličnoj igri na terenu. Gospodin Parezanović je s ponosom predstavio i najboljeg strelca – Danila Radivojevića, koji je i potencijalni nosilac Vukove diplome.

Učenici su došli u pratnji direktora škole, gospodina Milka Ikonića, koji je ovom prilikom svečano pohvalio svoje učenike i njihove roditelje i izrazio podršku u daljem takmičenju.

Pobedom na ovom takmičenju, mladi košarkaši su obezbedili učešće na Svetskom prvenstvu osnovnih škola u košarci koje je trebalo da se održi od 15. do 22. marta u Zadru, ali je zbog situacije izazvane korona virusom odloženo za novembar 2020. godine

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here