Radnici Sportskog centra ”Mladost” juče su nastavili sa čišćenjem i dezinfekcijom objekata i terena koji su pod ingerencijom naše ustanove.

U toku dana je očišćen i dezinfikovan prostor Sokolskog doma i sportske hale Mladost u Atenici. Očišćeni su i dezinfikovani dvorana, kao i sve prateće prostorije(svlačionice, hodnici, toaeleti, kancelarije…).

Pored ovog velikog sportskog objekta dezinfikovana je i teretana na otvorenom, kao i veliko dečje igralište u gradskom parku. ”Shvatili smo maksimalno ozbiljno situaciju u kojoj se nalazi naš grad i država, ali i celo čovečanstvo. Preduzimamo mere koje su u našoj moći, da damo doprinos u borbi protiv ove pošasti koja je zadesila svet. Čišćenje i dezinfekciju terena i objekata ćemo redovno vršiti i u narednom periodu. Naši objekti su zatvoreni, ali apelujem na sve sugrađane da se uzdrže od korišćenja otvorenih terena, jer se i tim putem može preneti virus. Mi smo kao ustanova tu da budemo u službi građana i još jednom ih molim da daju doprinos u zajedničkoj borbi” – rekao je direktor SC ”Mladost” Miloš Stevanić.

Iz sportskog centra još jednom apeluju na sve svoje korisnike i posetioce da se pridržavaju svega onoga što su propisali državni organi i stručna lica, jer se samo tako mogu maksimalno ublažiti posledice ovog virusa.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here