Mirko Poledica

Mirko Poledica predsednik sindikata profesionalnih fudbalera, u Čačku poznat kao opozicioni aktivista, još jednom je pokazao kakav je bednik.

Na vest o humanom gestu narodnog poslanika Marka Parezanovića koji je polovinu svoje plate donirao čačanskoj bolnici, Mirko Poledica je na svom tviter nalogu prozvao je Parezanovića jer mu supruga radi u bolnici kao medicinska sestra.

Ko bi rekao da medicinska sestra radi u bolnici

Aleksandra Parezanović je medicinsku školu završila sa odličnim uspehom, a prvi radni odnos u bolnici stekla je 2008. godine. U ovom trenutku ona radi u direktnom kontaktu sa pacijentima zaraženih korona virusom, kojih na odeljenju za palijativno zbrinjavanje kako naš portal saznaje trenutno ima 9.

Komentar poslanika Parezanovića na sraman tvit Poledice

U vreme kada Srbija aplaudira svaki dan medicinskim radnicima, koji se svakodnevno izlažu rizicima da bi sačuvali zdravlje i živote ljudi, Poledica se setio da političkog protivnika napada jer mu supruga radi posao za koji se školovala. Bilo bi bolje da se ugledao na mnogobrojne sportiste i da se sam setio da na neki način pomogne čačanskoj bolnici ili sugrađanima, umesto što napada medicinske radnike. Stidi se Mirko zadnjice, kada obraza nemaš.

Media portal

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here