Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



''Mačor u čizmama'' - onlajn predstava u produkciji Glumačke radionice Doma kulture

post-title


Zbog pandemije virusa COVID - 19 i vanrednog stanja u Republici Srbiji,, svi programski sadržaji u Domu kulture Čačak su otkazani ili odloženi do daljeg,  a u skladu sa odlukom gradskih vlasti uvedeno je celodnevno dežurstvo zaposlenih.  Ipak, po ugledu na druge ustanove kulture, pre svega pozorišta, Dom kulture je svojoj vernoj publici, posebno najmlađim sugrađanima, omogućio ''onlajn''gledanje  predstave za decu ''Mačor u čizmama'' na svojimj zvaničim Youtube i Facebook stranicama. Reč je o najnovijoj  produkciji Glumačke radionice Doma kulture (2019.g.), prema motivima Šarla Peroa, po tekstu Igora Bojovića i u režiji Vladimira Jocovića.
Planirano je ''onlajn'' izvođenje još nekoliko predstava Glumačke radionice, kao i prikazivanje autorskih filmova Studija za animaciju ANIMATIC Doma kulture, nastalih prethodnih godina na radionicama međunarodnog festivala animacije Animanima.
Iz ove ustanove podsećaju da su sve informacije u vezi sa vraćanjem kupljenih ulaznica za programe u martu i aprilu i u vezi sa funkcionisanjem ustanove dostupne na sajtu www.domkulturecacak.org ilii na telefone 064 8040243 i 060 3059187.


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar