Apoteka “Nikolić” danas je svim volonterima Grada Čačka, kao i pripadnicima Civlne zaštite opšte namene uputila doanciju u vidu zaštitnih maski, rukavica i dezinfekcionih sredstava, odnosno alokohola.

Iz apoteke “Nikolić” navode da ovom donacijom žele da olakšaju rad svim volonterima koji svakog dana radom na terenu snadbevaju namirnicama najstarije građane Čačka, a takođe žele da svojim primerom podstaknu i ostale na sličan gest.

Pored dovoljnih količina zaštitnih maski, rukavica i dezinfikacionih sredstava uredna će biti snadbevenosti i svim lekovima, hranom za bebe i bebi-pelenema. Zbog toga molimo čačane da nema potrebe za pravljenjem bespotrebnih zaliha, koje će kasnije nažalost samo baciti i uništiti, napominju iz apoteke “Nikolić”

Apoteka “Nikolić” i njeni zaposleni apeluju i na solidarnost i odgovornost, kao i na disciplinu, čuvamo sebe i svoje najmilije ostajanjem u svojim kućama, a brigu o potrebnim medikamentima ostavite nama! U svakom trenutku sve informacije možete dobiti na telefon 032\345-022 #OstaniteKodKuće

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here