Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Obradović napušta Fener, šuška se da preuzima Barsu

post-title


Glasine da najtrofejniji evropski trener svih vremena Željko Obradović napušta Fenerbahče na kraju ove sezone postaju sve glasnije.

Najnovije, neproverene, vesti iz turske navode da će Obradovića u Feneru zameniti Šarunas Jasikevičijus, a da će srpski trener posle sezone pauze preuzeti – Barselonu!

Pisalo se ranije da je Fenerbahče dva puta želeo da obnovi ugovor sa "Žocom", ali da je on dva puta odbijao. Ništa od toga, naravno, nije bilo zvanično, ali glasine postaju sve upornije i iz više izvora.

Jasikevičijus, nekadašnji Obradovićev igrač, ima potpuno drugačiji pristup igračima – prijateljski i miran, za razliku od čuvenog Srbinovog temperamenta.

U prilog tvrdnji da Obradović odlazi ide i intervju Kostasa Slukasa, koji je u intervjuu za grčke medije rekao da se "priča menja ako Obradović ode", kada je u pitanju njegov ostanak u Fenerbahčeu.

"Postoji glasina da ću se vratiti u Olimpijakos ili Panatinaikos. Pročitao sam te priče i sve što znam jeste da imam garantovan ugovor sa Fenerbahčeom. Zbog jedinstvenog slučaja, postoje i drugi scenariji. Naravno, ako Obradović ode, kao što se priča, sve se menja", rekao je Slukas.

Obradović je u Fenerbahče došao leta 2013. godine i sa turskim klubom je osvojio jednu Evroligu, četiri nacionalne titule, tri kupa i tri super kupa. Još dva puta je stizao do "fajnal fora" sa istanbulskim klubom.

U karijeri ima osvojenih devet titula prvaka Evrope i ukupno 41 trofej, i po obe te kategorije je rekorder.

Mondo



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar