Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



PKS: Rade e-pijace u Užicu, Požegi i Ivanjici, uskoro nove

post-title


Regionalna privredna komora Zlatiborskog upravnog okruga povezala je putem "e-pijace" primarne poljoprivredne proizvodače koji su proizvode prodavali na zakupljenim tezgama na pijacama, sa njihovim kupcima.
Za sada rade "elektronske" pijace u Užicu, Požegi i Ivanjici, a uskoro se očekuje uključivanje ostalih opština, saopštila je Privredna komora Srbije.
- U saradnji sa lokalnim samoupravama i javnim komunalnim preduzećima koja gazduju pijacama, prikupljeni su podaci o onim proizvođačima svežeg voća, povrća, mlečnih proizvoda, prerađevina od mesa, meda i drugih proizvoda, koji žele da kupcima isporučuju robu na kućnu adresu - navodi se u obaveštenju Komore.
Kako se dodaje, od prodavaca i kupaca se očekuje da poštuju zakonske odredbe kao i sve mere zaštite u cilju sprečavanja infekcije.
Mali proizvođači svežeg voća, povrća, mlečnih proizvoda, prerađevina od mesa, meda i drugih proizvoda, koji žele da kupcima isporučuju robu na kućnu adresu, mogu da se obrate PKS-RPK Zlatiborskog upravnog okruga na kontakt telefon 066 8750527.


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar