Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Da li ćemo gledati peti serijal čuvene serije "La Casa De Papel"?

post-title



Četvrta sezona se završava prilično neizvesno. Da li će biti pete sezone Kuće od papira (poznate i kao Money Heist)?

To zavisi od toga da li ekipa želi da se ponovo okupi zbog još jedne pljačkaške šeme nakon potresnih iskustava iz četrvte sezone. Ako je suditi po odlukama koje su likovi donosili u prošlosti, sigurno je da hoće. Ipak, likovi iz serije Kuća od papira nikada nisu odbili priliku da izvedu visokorizičnu pljačku.


Nakon što su odšetali sa 984 miliona evra ukradenih iz Nacinonalne fabrike kovanog i štampanog novca Španije, pomislili biste da bi ekipa iz Kuće od papira/Money Heist otkopčala svoja crvena odela i povukla se sa blagom. Ali, pogrešili biste. Poput Denija Oušna iz serijala Okeanovih 11, Profesor i njegova ekipa su uvek raspoloženi za još jednu pljačku.


Šta je sledeće? Pljačka Američke fabrike kovanog i štampanog novca umesto španske? Da nestanu sa svakim bankomatom sa Evropskog kontinenta? Da hipnotišu svet interpretacijom pesme Bella Ciao? Od Profesora bismo očekivali da smisli bilo koju od ovih ideja.


Pa, da li će biti pete sezone Kuće od papira? Evo šta znamo zasigurno: Dok god Profesor nastavi da smišlja planove, strastveni obožavaoci njegove ekipe će ih pratiti.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar