Kako stoji na zvaničnom sajtu opštine Paraćin, mladić 1994. godište je preminuo u Beogradu od posledica korona virusa. 

“Jedno lice iz naše opštine, za koje je ranije potvrđeno da je pozitivno na korona virus, preminulo je u Beogradu, u bolnici. Reč je o meštaninu Trešnjevice, rođenom 1994. godine, koji je imao i druge, ozbiljne, zdravstvene probleme, objavio je komandant Štaba za vanredne situacije, Saša Paunović, uz saučešće porodici.

Prema informacijama koje su saopštene u ponedeljak, 13. aprila, ujutru, još devetoro lica iz Paraćina ima pozitivan rezultat na testu na korona virus. Od devetoro novoobolelih, tri lica rade u paraćinskim zdravstvenim ustanovama. Prethodno je do petka, 10. aprila, potvrđeno je da je u paraćinskoj opštini 55 lica obolelo od virusa kovid-19″, piše na sajtu opštine Paraćin.

Ovu potresnu vest objavio je i na svom FB profilu predsednik opštine Paraćin Saša Paunović.

“Danas nema novih informacija o rezultatima testiranja na korona virus, ali je na žalost stigla vest da je još jedno lice iz naše opštine, ranije potvrđeno pozitivno na korona virus, preminulo u Beogradu u bolnici. Reč je o meštaninu Trešnjevice, rođenom 1994. godine, koji je imao i druge, ozbiljne, zdravstvene probleme. Saučešće porodici”, napisao je Paunović.

Prema poslednjim informacijama u Pomoravskom okrugu je preko 200 zaraženih virusom kovid-19, u Paraćinu 55, a dvadesetšestogodišnji mladić iz Trešnjevice se vodi kao šesta žrtva korona virusa u ovoj opštini.

Mondo

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here