U poslednjih nekoliko godina puno toga se uradilo u okviru Sportskog centra “Mladost” u Čačku i te promene su vidljive na svakom koraku, a ono što sve Čačane može raduje da će se ovog proleća još puno toga uraditi.

Treba pomenuti da uskoro počinje i rekonstrukcija platoa na gradskom kupalištu, takođe i postavljanje tartana na kompletno renoviranoj ili bolje reći iznova pravljenoj atletskoj stazi, a naravno tu su i teniski tereni koji se intezivno sređuju. Ljubitelje malog fudbala sigurno će obradovati vest da će se na rukometnom terenu koje se nalazi uz sam bedem uskoro postaviti nova asfaltna podloga.

Pogledajte kako tereni SC “Mladost” izgedaju iz tzv. ptičije perspektive.


1 KOMENTAR

  1. Strasno,sve zakljucano i pod katancima i lancima a raspada se uveliko!Uspeli ste da ugusite i Borac i fudbal u Čačku!Glavnu rec vode neki privatni klubovi a skola fubala u Borcu spala na jadnog Serifa!Politizujete sport koji je odavno leglo kriminala i stranackih fukara, pogotovo Borac i Sloboda!Ej, sekretar Slobode i covek koji se pita u Slobodi je nekakav postar koji pere tepihe i nema blage veze sa fudbalom ali je clan stranke pa je strucan kao kadar!A o Borcu ne zelim ji da pricam-kriminal!!!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here