Delovalo je da se bliži kraj saradnje Željka Obradovića i Fenerbahčea, ali turski list “Hurijet” navodi da je na kraju ipak došlo do preokreta u pregovorima!

Nezvanično, “Žoc” je prihvatio novu ponudu Fenerbahčea, ugovor na dve plus jednu sezonu, pa je time i obradovao navijače turskog kluba koji su se nadali da će Srbin ostati na klupi i doneti im još mnogo radosti u godinama koje dolaze.

Obradović je već pet sezona trener Fenerbahčea, s njima je do sada osvojio jednu Evroligu i četiri prvenstva Turske, ali je takmičarska 2019/20 razočaravajuća po svim osnovama.

Fener se muči u dva najvažnija takmičenja, u jednom trenutku delovalo je da neće uspeti da se plasira ni u plej-of, a delovalo je da su “zahladili” i odnosi sa rukovodstvom. Obradović je bio nezadovoljan kako se vodio prelazni rok, imali su uz to i mnogo povreda, pa je delovalo da će se dve strane zaista i rastati na kraju sezone.

Pričalo se o tome da je Obradović već dao reč Barseloni, ali je prema pisanju “Hurijeta” ipak pristao da ostane na klupi Fenerbahčea.

Kao jedan od razloga zbog kojih se spominjao odlazak “Žoca” svakako je i kriza u košarci koja će uslediti zbog pandemije korona virusa, ali je Srbin procenio da će to uticati na sve klubove u Evropi – ne samo na onaj koji trenutno vodi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here