Predsednik opštine, dugogodišnji političar i funkcioner Hazbo Mujović (55) snimao se tokom seksa sa plavokosom ženom, inače opštinskom službenicom.

Na snimku se sve jasno i eksplicitno vidi, a kroz kadar u nekoliko navrata prolazi kao od majke rođen Mujović, kom se jasno vidi lice, baš kao i polni organ spreman za akciju. Nešto kasnije, kamera snima seks sa službenicom od početka do kraja.

SVE NA IZVOL’TE

Printscreen

Lice Mujovića jasno se vidi na snimku

Mada se jasno vidi njegovo lice, Mujović za naš list iznosi drugačiju verziju.

– Ne učestvujem u tome, to su lažirani snimci. To me ne zanima, radite s tim šta god hoćete. Ja radim svoj posao i ništa drugo me ne interesuje. Uostalom, malo reklame ne škodi – nije bio previše rečit Hazbo.

Printscreen

Ovo mu nije prva afera

Ovo nije prvi seks-skandal u kojem se našao čelnik Sjenice. Naime, pre četiri godine obelodanjeni su telefonski razgovori sa njegovom navodnom ljubavnicom. On je i tada tvrdio da mu je afera podmetnuta, da su snimci lažirani i da on ne koristi lascivni rečnik. Usledili su novi skandali druge vrste, pa je Mujović optuživan za malverzacije s novcem, zbog čega je krajem aprila 2018. jednoglasno smenjen sa funkcije predsednika SDA u Sjenici, kao i sa mesta predsednika opštine.

AFERA ZA AFEROM

Kako je tada pisao Sandžak pres, Mujović je smenjen pod udarom afera u kojima se našao i nedoličnog ponašanja. Međutim, on je ubrzo vraćen u fotelju predsednika opštine Sjenica, u kojoj sedi i danas.

Ko je Mujović

* Rođen 9. maja 1965. u Sjenici, po zanimanju inženjer mašinstva

* Deset godina rukovodilac u preduzeću “Vrelo”

* 2012. postavljen na mesto predsednika opštine Sjenica

* 2015. protiv njega podneto na desetine krivičnih prijava zbog malverzacija

* 2016. našao se u centru seks-skandala

* 2018. jednoglasno smenjen sa čela SDA Sjenice i pozicije predsednika opštine

* ubrzo vraćen u fotelju prvog čoveka Sjenice

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here