Tunel za dezinfekciju koji je danas milanovački Dom zdravlja dobio od agencije „Niveus tim“, doprineće povećanju stepena bezbednosti kako zdravstvenih radnika tako i pacijenta.

Milanovačka privreda je i u ovoj situaciji pandemije koja nas je snašla pokazala je još jednom socijalnu odgovornost i pomogla koliko je mogla i opštini Gornji Milanovac, ali i Opštoj bolnici i Domu zdravlja.

Zahvalio bih se agenciji „Niveus tim“ koja je po ko zna koji put pokazala svoju društvenu odgovornost. Oni su na prvoj liniji fronta od početka pandemije, svi radnici su angažovani na pomoći najugroženijim licima sa područja opštine i nisu se plašili niti povukli sa tog posla za sve ovo vreme. Uz njihovu pomoć, ali i Opštinske uprave i Crvenog krsta, uspeli da dođemo do svakog pojedinačno socijalno ugroženog lica i do svih penzionera, da na taj način pokušamo da ublažimo posledice virusa. Želim da se zahvalim svim zaposlenima u Domu zdravlja i Bolnici, i da istaknem da nije dovoljan samo simboličan aplauz u osam sati, već je neophodno kroz poboljšanje uslova rada i povećanje zarade , što je već uradila Vlada Republike Srbije, zahvaliti im se za sve što su uradili do sada ali i što će raditi u budućnosti.

Inače, vrednost donacije koju je agencija „Niveus tim“ uputila Domu zdravlja je oko 5000 evra.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here