Vršilac dužnosti direktora JP EPS Milorad Grčić izjavio je danas da će svi građani Srbije imati mogućnost da račune za struju za mart, april i maj plate sa 5% popusta i bez obračunavanja kamate, ako uplatu izvrše najkasnije do 30. juna.

-Mi smo na početku krize obećali da penzioneri neće plaćati kamatu i da će imati popust od 5%, koji su imali ako plate račun do 28. u mesecu. Naša konačna odluka u EPS-u je da će građani, ne samo penzioneri, imati mogućnost da tri računa, za mart, april, maj plate sa 5% popusta i bez obračunavanja kamate. Ovo sve važi ako uplatu izvrše najkasnije do 30. juna – rekao je Grčić novinarima na novom vidikovcu površinskog kopa Radljevo, prilikom posete RB “Kolubara” Lazarevac.

Kako kaže, pocenat građana koji su plaćali račune u prethodnom periodu veoma je visok i to pokazuje da su potrošači svesni da Elektroprivreda funkcioniše na vrlo složen način i da je plaćanje računa neophodno da bi se proces prozvodnje i distribucije električne energije nastavio.

On je istakao i da je najteži period, što se tiče rizika za proizvodnju prošao, jer kako kaže, ako nema struje, problem je i bolnica, dom zdravlja i onlajn nastava.

2 KOMENTARA

  1. Prvo nam uvećali 20%,a sad će kao da daju popust 5%,sve lopov do lopova u ovoj lopovskoj državi. Videli kolika se ljudi bunilo zbog čak i 50%većih računa za Mart pa se sad kao vade.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here