Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Hazbo podneo ostavku zbog seks skandala: Nisam i neću više nikad

post-title


Predsednik Opštine Sjenica Hazbo Mujović podneo je ostavku na tu fuknciju, a mandat je vratio Stranci demokratske akcije (SDA) Sandžaka, čiji je član, nakon što se u javnosti pojavio snimak seksualnog čina na kojem su, navodno, on i jedna od zaposlenih u lokalnoj samoupravi.

On je svoju ostavku obrazložio time što duboko poštuje moralna načela SDA Sandžaka, u čiju zaštitu je stao.

Svi kompromitujući snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama i u pojedinim medijima su montirani sa ciljem urušavanja moje ličnosti i SDA Sandžaka - poručio je Mujović za portal Snews.

On je dodao da je godinama bio "izložen linču" od strane pojedinih medija i na društvenim mrežama za šta je optužio "spregu političkih, kriminalnih i drugih organizacija".

Eksplicitni snimci seksa na kojima su, navodno, Mujović i zaposlena u lokalnoj samoupravi pojavili su sredinom aprila, a kasnije ih je objavio i jedan tabloid.

Nakon njegove ostavke, lokalni portali pisali su i da je žena sa snimka u policiji ispričala da joj se on duže vremena udvarao i da ju je ucenjivao, obećavajući joj rukovodeće mesto u jednoj lokalnoj ustanovi.

Prema nezvaničnim informacijama, nakon što su snimci objavljeni u medijima reagovala je i SDA Sandžaka koja je Mujovića isključila iz stranke, tražeći od njega da podnese neopozivu ostavku na mesto predsednika Opštine Sjenica.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar