Skupština Srbije počela je danas razmatra danas Predlog odluke o ukidanju vanrednog stanja koji je podnela Vlada Srbije, ali je sednica prekinuta nakon samo dva minuta, pošto je lider Dveri Boško Obradović u sali pištao u pištaljku.

Nakon dve pauze, njega je obezbeđenje izvuklo napolje po nalogu predsednice parlamenta Maje Gojković, a dok se to dešavalo on je sa sobom povukao i zastavu Srbije.

Samo nekoliko minuta od početka sednice, Bradović je u salu ušao sa pištaljkom, ou koje je zviždao u znak protesta. Zbog toga je predsednica parlamenta odredila pauzu od 10 minuta, i naložila isključenje Obradovića iz sale.

Međutim, kako on nije prestajao da zviždi, ona je ponovo odredila pauzu, ovog puta od 20 minuta, pozvala obezbeđenje da „isprati“ Obradovića.

Njemu su prišli radnici obezbeđenja, koji su se raspravljali sa njim, dok je on odmahivao rukama. Ta rasprava je potrajala je nekoliko minuta, nakon čega je on i fizički izvučen iz sale.

Dok ga je obezbeđenje izbacivalo, Obradović se uhvatio za zastavu koja je postavljena u sali, i sa njom je i izvučen napolje.

Kako je saopšteno iz kabineta predsednice parlamenta Maje Gojković, poslanici razmatraju i Predlog zakona o važenju uredaba koje je Vlada uz supotpis predsednika Republike donela za vreme vanrednog stanja i koje je Narodna skupština potvrdila, a koji je podnela Vlada Srbije.

Sednica je počela u 10 sati u Domu Narodne skupštine.

2 KOMENTARA

  1. Tako se Boško ne dobijaju izbori, sramotiš naš grad, izbori se ne dobijaju silom, ni govorom mržnje, diskriminacije, već konkretnim programom, marketingom na jedan kulturan i civilizovan način. Vreme je za promene, ali budimo građani prvog reda, na fer način da pobedimo utakmicu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here