Jedinstvena akcija Crvene zvezde i kompanije „Mocart“, pod nazivom „Od Zvezde s ljubavlju“ i danas je nastavljena na dan krsne slave Đurđevdan, a Zvezdini biseri Aleksandar Vulić, Uroš Branković i Nikola Stanković obradovali su članove starije od 65 godina i uveličali slave u Kraljevu, Čačku, Trsteniku i Mataruškoj Banji.

Zvezdaša ima na svakom koraku. U svakom gradu u Srbiji se nalaze naši navijači, a one najstarije Crvena zvezda je nastavila da posećuje u ovim teškim vremenima. Naš klub je još jednom pokazao da brine o najstarijim navijačima koji su svojim pričama o Zvezdinim utakmicama evocirali uspomene na najveće pobede i uspehe našeg kluba.

Ovoga puta naši biseri Omladinske škole su posetili i obradovali svoje sugrađane, a takođe su i uveličali krsnu slavu Đurđevdan koju su slavili naši najstariji zvezdaši. Omladinac našeg kluba Aleksandar Vulić obradovao je svoje sugrađane u Čačku, dok su crveno-beli kadeti Uroš Branković i Nikola Stanković ulepšali dan zvezdašima u Kraljevu.

Takođe, naš klub je pakete pomoći odneo i u Matarušku Banju i Trstenik.

Po dva kese darova, jedna potrošačka koja je obezbeđena uz pomoć ekskluzivnog beting partnera kompanije „Mocart“ i druga sastavljena od suvenira našeg kluba, mladi Vulić, Branković i Stanković delili su od vrata do vrata našim najstarijim zvezdašima koji su bili oduševljeni ovim gestom svog voljenog kluba.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here