U subotu 9. maja 2020. g. biće organizovan ONLINE DAN OTVORENIH VRATA za sve zainteresovane koji žele da se informišu i upute pitanja u vezi studijskih programa, prijemnog ispita, predstojećeg upisa na Fakultet tehničkih nauka u Čačku.

Takođe, biće reči o studentskom životu, mogućnostima i uslovima  za smeštaj u Studentskom domu i drugim važnim temama. U skladu sa okolnostima, FTN DAN OTVORENIH VRATA biće organizovan elektronski po grupama korišćenjem  odgovarajuće platforme.  Za tehničku podršku zadužen je profesor FTN dr Marjan Milošević.

Planiran je razgovor sa dekanom, profesorima, asistentima i studentima koji će odgovarati na pitanja budućih brucoša. Zainteresovani za učešće u ONLINE danu otvorenih vrata još uvek mogu prijaviti preko sajta FTN.

S obzirom da mnogi budući studenti nisu imali priliku da posete fakultet, planirano je prikazivanje kraćeg filma koji će biti na neki način obilazak fakulteta kako bi maturanti i njihovi roditelji imali dostupnu sliku, a nadamo se da će uskoro okolnosti uz mere predostrožnosti, dozvoliti i posetu Fakultetu tehničkih nauka.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here