Startap centar Naučno-tehnološkog parka  Čačak obaveštava mlade da do kraja jula imaju popust za korišćenje COWORKING prostora! Za srednjoškolce i studente 70% popusta! Ukoliko provodite dosta vremena na internetu, “googlate”, bavite se freelance-om, spremate prijemne i druge ispite, COWORKING mesto je pravi izbor za vas.

Veoma inspirativan  prostor u Startap centru Naučno tehnološkog parka pruža infrastrukturnu, edukativnu i tehničku podršku svim studentima i srednjoškolcima. Prostor raspolaže sa 20 radnih mesta, opremljeni IMAC desktop računarima, najsavremenijom tehnološkom opremom i širokopojasnom mrežom interneta.

Korisnici CW prostora imaće priliku da se upoznaju sa najmodernijom tehnologijom kao što su: 3D štampači, VR naočare, robotska ruka, dronovi, lego roboti, hologramski projekor i druge korisne opreme.Na raspolaganju vam je relax zona, prostor u kome ćete za vreme pauze spremiti svoje osveženje ili topli napitak i uživati u prostorijama Startap centra.

Tokom letnjih meseci, očekuju vas brojne aktivnosti koji će biti zanimljivog i edukativnog karaktera.

Posetite nas na adresi Trg narodnog ustanka 2 (bivša dečija biblioteka), a za sve informacije, kontakirajte nas putem sajta ntpcacak.rs,na društvenim mrežama ili na broj telefona 060/5590-416.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here