Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



POKS: Subvencije seljaku koji živi od poljoprivrede, a ne peračima para

post-title


Pokret obnove Kraljevine Srbije smatra da država mora pomagati poljoprivrednike koji od rada na svojim imanjima žive i to im je osnovna delatnost. Oni se protive subvencijama poljoprivrednim proizvođačima kojima je to sporedan posao i služi im kako u POKS-u kažu za pranje para.

"Vratićemo dostojanstvo srpskom seljaku. Država treba da pomaže sa mnogo većim subvencijama samo onim seljacima kojima je to osnovna delatnost, kao i da im garantuje otkupne cene proizvoda. Oni kojima poljoprivreda služi kao nebazična delatnost i za “pranje para”, neće dobijati pomoć u Kraljevini Srbiji" – izjavio je Dušan Radosavljević, kandidat za poslanika sa liste Koalicije “ZA KRALJEVINU SRBIJU”.

Delegacija Koalicije “ZA KRALJEVINU SRBIJU”, koju čine Pokret obnove Kraljevine Srbije, Monarhistički front NJegovog Kraljevskog Visočanstva Princa Vladimira Karađorđevića i Srpski pokret monarhista, posetila je danas imanje jednog srpskog domaćina, seljaka iz Badovinaca u Mačvi.

“ZA KRALJEVINU SRBIJU” poručuje svim poljoprivrednicima u našoj zemlji da je jedan od najvažnijih prioriteta naše koalicije pomoć selu i agraru. U vreme kada je Srbija bila kraljevina, poljoprivreda je bila najvažnija privredna grana. Ukoliko “ZA KRALJEVINU SRBIJU” pobedi na izborima, ponovo će biti tako.

MediaPortal



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar