Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Snažno nevreme u zapadnoj Srbiji: Grad uništio automobile i krovove, pljuštala kiša, ogromna šteta VIDEO/FOTO

post-title


Krupan grad padao je danas u Zapadnoj Srbiji, a pojavile su se fotografije koje svedoče o nastaloj materijalnoj šteti.
Grad koji je danas padao u Sjenici, prenose Sjeničke novine, a žale se i korisnici društvenih mreža, naneo je veću materijalnu štetu. Na Fejsbuku su se pojavile fotografije grada "u belom", nakon što su napadale loptice veličine oraha.
Milos Milic@skomimaster

Severe parameters remained for tomorrow. Orography could help isolated initiation during the afternoon, but widespread initiation looks likely in the evening! ⛈️

Погледај слику на ТвитеруПогледај слику на Твитеру
Milos Milic@skomimaster

As expected, orography triggered first cells over southern areas of Serbia. Radar shows reflectivity >=60dBZ. Photos from Sjenica, SW Serbia (source: SM forum).

Погледај слику на ТвитеруПогледај слику на ТвитеруПогледај слику на ТвитеруПогледај слику на Твитеру
Погледај друге твитове корисника Milos Milic
Ljudima su uništeni automobili - poput automobila u Bagačićima na fotografijama na kom će morati da bude promenjena šoferšajbna, a ni neki krovovi kuća nisu izdržali, te su ih loptice leda porazbijale. Nevreme je, prema navodima, počelo oko 15 sati, trajalo petnaestak minuta. Još se ne zna kakve su posledice ovog nevremena ali je sigurno da je grad oštetio malinjake kao i druge poljoprivredne zasade, prenosi Infoliga iz Ivanjice, takođe pogođene gradom.


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar